Αρχική Σελίδα

GZ GALANT PRINT CO., LIMITED Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας υπηρεσίες εκτύπωσης Κατάλογος (Catalog) για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας υπηρεσίες εκτύπωσης Κατάλογος (Catalog) για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Τα κιβώτια έβγαλαν μεγάλο! θα αγοράζει στο μέλλον. Μεγάλες ποιότητα και εξυπηρέτηση πελατών!

—— Rochelle Nevedal

Τα βιβλία έφθασαν εγκαίρως και η ποιότητα ήταν μεγάλη! Πολύ ευτυχής με το επίπεδο επικοινωνίας και υποστήριξης που παρέχονται κατά μήκος του τρόπου.

—— Michael Smith

Η εκτύπωση Flashcards, σας ευχαριστεί για την ομαλή συναλλαγή. Ένας ειδικός χάρι στη Sherry, η οποία κατάλαβε τις απαιτήσεις μου καλά και ικανός να διευκρινίσει οποιαδήποτε ζητήματα κατά μήκος του τρόπου. Ελπίζω να επιστρέψω με περισσότερες διαταγές.

—— Priya Asokaraja

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής
  Η Co. ΤΥΠΩΜΈΝΩΝ ΥΛΏΝ GZ GALANT, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΊΖΕΤΑΙ ιδρυμένος το 1990, βρίσκεται στη ανατολικά πόλη Guangzhou με την πολύ κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών. Το εργοστάσιό μας είναι η πρώτη θέση και η επιχείρηση Guangdong Κίνα. Είμαστε μέλος Guangdong της συσκευάζοντας ένωσης τεχνικής ένωσης και της Κίνας εκτύπωσης, και εμείς επίσης ένα σημαντικό μέλος της ένωσης εκτύπωσης Guangzhou. Είμαστε αξιόπιστη και επιχείρηση τιμιότητας, και έχουμε αποκτήσει την επιχείρηση που παρατηρεί τις συμβάσεις και κρατά τις υποσχέσεις από τη διοίκηση της βιομηχανίας και το εμπόριο του δήμου Guangzhou.

   

   

  Πετώντας πλαίσιο μηχανή-1 αυτόματος-κύβων

  GZ GALANT PRINT CO., LIMITED

   

   

   

  Πετώντας πλαίσιο μηχανή-2 αυτόματος-κύβων

  GZ GALANT PRINT CO., LIMITED

   

   

  Παραγωγή της μορφής κιβωτίων

  GZ GALANT PRINT CO., LIMITED

   

   

   

  Μηχανή β-trenching

  GZ GALANT PRINT CO., LIMITED

   

   

  Τεμαχισμένη μηχανή

  GZ GALANT PRINT CO., LIMITED

 • OEM / ODM

  Έχουμε την πλούσια εμπειρία για να τυπώσουμε το προϊόν εκτύπωσης εγγράφου βασισμένο στο έργο τέχνης/τις απαιτήσεις από κάθε πελάτη, θα μπορούσαμε να αντέξουμε οικονομικά το πρότυπο γιατί το είδος προϊόντος μετά από τοποθέτησε τη μαζική διαταγή, θα είναι ευχαρίστηση να αντέξει οικονομικά το ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΕΙΓΜΑ μετά από τοποθέτησε τη μαζική διαταγή.

   

  Έχουμε τη μηχανή επεξεργασίας, τη δεσμευτική μηχανή βιβλίων, το κιβώτιο κατασκευάζοντας τη μηχανή, τη μηχανή κοπτών και περισσότεροι.

 • Ε & Α

  Co. τυπωμένων υλών GZ Galant, ΕΠΕ. Είναι επαγγελματική επιχείρηση εκτύπωσης που βρίσκεται σε Guangzhou Κίνα. Έχουμε περισσότερο από 16 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία εκτύπωσης, ειδικά σε όφσετ να τυπώσουμε, ψηφιακή εκτύπωση και εκτύπωση Ιστού.

Στοιχεία επικοινωνίας
GZ GALANT PRINT CO., LIMITED

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sherry Hsu

Τηλ.:: 020 3899 3006

Φαξ: 86-020-8527-9437

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)